21.2
U alíků jest akce,maj tam volno.Zatim 19 lidí.Já sem tam taky ať vyzkoušim picačku.Kdyby ste někdo měl zájem.......
U alíků jest akce,maj tam volno.Zatim 19 lidí.Já sem tam taky ať vyzkoušim picačku.Kdyby ste někdo měl zájem.......
Nádoba, většinou umístěná v rukojeti, ve které se tekutý CO2 mění v plynný.
Sel bych rad, ale dopoledne
Sel bych rad, ale dopoledne predsavam jeden web :(
Jak bylo?
Tak jak bylo? Napiš kolik se sešlo lidí, jak se hrálo, v jakém stavu je hřiště ..... . A taky jak Ti to šlo. :-)
Aneb
Aneb napiste si recenzi na cokoli :D
Jak to vlastně bylo??
No zatim nevim co bych rozepisoval..Na to že jsem byl poprvý..Tak hlavně byl sníh a byl sem velice rád!Aspoň sem nemusel sundavat zimní maskování.objednalo si to cca 12 lidí.Jenže jak vyděli nás,tak odmítli hrát s námi.No jo,to tak už bejvá.U alíků teda sníh,a ze začátku trošku zzzima.My co jsme měli vlastní(cca 10 lidí)sme se kolem 13.-13.30 rozdělili a šup se zakopat na horu.
Hra byla dobrá,protože se tam sešli dobrý týpci.Dobrý zbraně..(SP1,T5,Tbo....)Co2 který mám jsem ani nepoužil a domluvil se už pár dní před s allim o pujčce vzuchu,takže žádný problémy s mrznutim a td..
Jednou mi zůstala gule zaseklá.Jinak vcelku T98 střílel dobře.(ale).Občas gule lítali jak na diskotéce.Jedna se roztrhla.A jednou se sekla zbraň.Jak sekla?sám nevim.Prostě se jí nechtělo..luft ukazoval 0,9 a nic.Po doplnění taky nic.A NAKONEC SEM JÁ TUPOŇ SI VŠIML ŽE JÍ NEMAM NATAŽENOU.ááno,bohužel sem ještě amatér tak sem si toho nevšim.
Jak se hrálo.Tak sme hráli 5x5 občas 6x5...5 kousků sem trefil,mě 2x.klasika...zakopat,dobít.
Konec cca kolem 16.30...Foto jen pár-nebyl čas fotit :-D
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/88698/alici_21.2.2009.rar_15.02MB.html