akce Buldoků 28.2.
zdar a sílu pánové. Buldoci pořádají 28.2. akci.
//Edit by CoYoT: Presouvam sem link na akci aby se neztratil v komentarich:
http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=trening_det&aid=650
Fotky z akce:
K nahlednuti: http://foxninja.rajce.idnes.cz/Paintball_Vitezny_UNOR_-_Buldoci_28.2.2009/
Ke stazeni: http://www.edisk.cz/stahni/52987/Plouznice.zip_136.98MB.html
K nahlednuti: http://markytanka.rajce.idnes.cz/2009_02_28_Paintball/
Ke stazeni: http://www.edisk.cz/stahni/28828/Paintball_-_Plouznice_-_090228_farma.ra...
9. Únor 2009 - 20:44 - Marten-kůča
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.

dej odkaz
dej odkaz
Takže já a Ridick jedeme
Takže já a Ridick jedeme,
takže se hlašte, nebo jste srábci.
hola hej
Jdu do toho s Váma - nemůžu tam Vás pustit samotné - někdo na Vás musí dohlédnout. :)))) a trochu bránit :)))
Info o akci
http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=trening_det&aid=650
OK
Já jdu taky. :-)
Chcete mě? :)
Pokud mě vezmete,rád se přidám.
A umíš hrát ? :-)
A umíš hrát ? :-)
Toť otázkou
To se dozvím(t)e.heh.Vystřelit kuličku z pistolky sem vždycky zvládnul :))))))
Když myslíš, že
Když myslíš, že paintball je o tom umět vystřelit kuličku z pistolky, tak nevim nevim ... :-)
:-D
Tak možná ještě dokážu navlíknout maskáče a vestu.A připojit hadičku a naplnit zásobník.uff,jenom abych se nepředcenil :-) Ale vážně,rád bych se zúčastnil boje s vámi..pokud mě tam vezmete dejte vědět.
vezmem ho ooooooooo velký
vezmem ho ooooooooo velký kocoure?
Janě.
Jasně. Chce se k nám časem přidat, tak ho musíme otestovat. :-)
DANKE
Díky.Už se moc těšim
volavka
no jo to bude fajn volavka se vždy hodí :-D
ab y ses nedivil XD
ab y ses nedivil XD
Dotaz
Na kolikatou hodinu planujete navrat? Mam totiz uz od 19ti hodin neco domluvene. :(
Přesuň
Přesuň si rande na jinej den. :-)
Já bych taky chtěl být včas doma, ale jestli to bude zrovna do 19ti hodin, tak to ti nezaručím.
To vypadá dobře!
To vypadá dobře!
tak se prihlas
tak se prihlas
Zítra to proberu s Valim a
Zítra to proberu s Valim a pak se kdyžtak přihlásíme oba. ;-)
Bez Valliho ani ránu. :-)
Bez Valliho ani ránu. :-)
Ale prd. ;-)
Ale prd. ;-)
No tak pánové, začněte
No tak pánové, začněte se konečně hlásit a ne jen psát. Kurňa ste válečníci nebo jen užvanění pisálci.
nemůžu
Jel bych taky, ale práce :-( těším se na duben :-)
+1
Po zvazeni se take pridavam. :)
Jestli jsou i ostatni nateseni jako my... Noo to bude stat za to! :D
já děsně
už se mi klepe ruka - jak se těším, tak si aspoň občas pťěškám můj gun a nebo skouknu nějaké ti video...ještě týden a něco...
Maskáče
S předstihem upozorňuju, že by bylo dobré (pokud bude sníh) pořídit si nějaké bílé maskování. Nejjednodušší bude navštívit nějakou prodejnu s ochrannými pracovními pomůckami a koupit si cca za 50,-Kč bílou kombinézu pro malíře. Na zamaskování zbraně bude stačit kus starého prostěradla nebo fáč.
Ještě pro ty, kteří si pořádně nepřečetli propozice na MPB připomínám, že na místě není nic zajištěno. Ani občerstvení ani střelivo či vzduch. Všechno si musíme vzít sebou.
Už se nemůžu dočkat. :-)
Johny
No jooo :) Dik za
No jooo :) Dik za pripomenuti, jinak bych to zapomel jak posledne (http://picasaweb.google.cz/www.klaska.net/PaintballMojeZimniVybava#51488...) :)
2k kulicek
Jo jeste sem si vzpomel, uz pekne dlouho tu otacim 2000kulicek. Puvodne byly pro nekoho, ale platil je Johny. Tak dej vedet jestli je mam vzit s sebou.
kdo chce uštřit
mám v autě 2 volná místa ( berlingo ) - tak pokud chcete někdo ušetřit, můžem se o pohoné hmoty podělit.
jinak doporučuji si tu kombinézu postříkat černým sprejem - takové ty fleky co má Cíťa od medvědů na ponču...
No tak jestli máš dvě
No tak jestli máš dvě místa, tak se hlásim já s Pepou. Ale jsme z Teplic. Polda
to by neměl být problém -
to by neměl být problém - jenže jedno místo je " asi " zabrané...ještě odpoledne upřesním...
nic moc
ahoj tak jsem se byl dnes podívat na ty malířský oblecky a nic moc. To mužem rovnou jít zamotany v záclone. Je to perforovany, snadno trhatelny hadr se zipem. Snad jen navliknout si jich na sebe víc :-). Takže tohle vzdávám. Medvědi měli pěkný bavlněný, to bylo o něčem jiným. A stejně má být hodně nad nulou, takže bahno to jisti ;-). Zdar a sílu
pánové máte někdo
pánové máte někdo souřadnice bojové zony?abych zase někde nekufroval. dík.
Jak na cestu?
Jak a v kolik máte v plánu vyrazit?Pojedu radši za někym ať se neztratim!!!Tak jestli je v plánu nějakej společnej odjezd či tak......Díky..Jinak mam v autě 2-3 místa.Mam malý auto--moc nežere--minim.náklady za béňo..
Ještě je týden čas,
Ještě je týden čas, takže tyhle věci dáme snad do té doby dohromady. Pokud se nic nepodělá, tak já pojedu s Otíkama. Určitě by šlo domluvit, že se někde cestou srazíme a můžeš jet za náma.
S Valim jsme také pro,
S Valim jsme také pro, udělat garfieldovský konvoj směr Ploužice, tak navrhněte kdy a kde se sejdem :-) a berte prosím ohled, že jsme z Ústí, tak ať ten sraz není v Teplicích :-). Ahoj
Měl bych k tobě Ridicka,
Měl bych k tobě Ridicka, jestli máš zájem.
žádný problém
No problem
Riddick
A když už jsme u Riddicka, tak jsem ho neviděl přihlášeného na MPB. :-)
Nemá funkční comp.
Nemá funkční comp.
Tak já ho tam přihlásím.
Tak já ho tam přihlásím.
Tak Ridick nejede - marodí.
Tak Ridick nejede - marodí.
Ahoj pánové, už jste tam
Ahoj pánové, už jste tam někdo byl? Jaký je terén? Píše se, že budeme hrát v přízemí budov, tak mě zajímá jestli je to spojené s venkovním prostorem a jakém poměru, abychom neběhali jak bílá paní po baráku v těch malířských hábitech :-D. Zdarec
jde o hlavní dvě budovy:
jde o hlavní dvě budovy: jsou bílé - takže pořád bílé maskování je velké plus. Doporučuji dýmovnice, jsou tam slepé místnosti, kde se protivník dobře schová a při dobití může udělat velké škody ( něco jako Johnyho akce v kotli na SZwar II ). Trocha lesíku je také, ale je to hodně o přízemních budovách. + komín !! dost vysoký na to aby sniper zaměřl každého. - ale mynulí rok tam někdo nelezl...
Dále níže je odkaz na Mapy.cz , kde je místo setkání - sraz před vjezdem do herního prostoru. ( jde o to že min. rok tam na nás již čekali svině a spol. a my se na místě " srazu " kompletně oblíkli připravili a vyjeli s auty do prostoru...po té jsme z nich vyskákali a hned se šlo bojovat :)
http://www.mapy.cz/#x=133835600@y=137880256@z=16@mm=FP@dm=133837664+1378...
Jestli se nepletu, tak se
Jestli se nepletu, tak se tam hrál MOST U REMAGENU.
no tak trochu ( teda jestli
no tak trochu ( teda jestli myslíš tu část prostoru tak ano...) Jede se stejně jen se scházíme " před vjezdem " u takového krámku - bufíku " tam se domluvíme a dozvíme co a jak..Jinak volné místo v káře mámuž jen jedno...Tak pokud chceš tak dej vědět - ale pokud máš jízdu z teplic tak raději jeď s nima. ( přece jenom se mi do TP - moc nechce takhle po ránu :D )
btw
btw. Četl jste si někdo faremní fórum na MPB? Hodlají tam ve velkém odzkoušet (používat) ty jejich hrachové granáty. Ač jsem při paintballu odpůrce pyrotechniky kromě dýmovnic, tak si myslím, že by nebylo od věci, (když už se budou používat) také si nějaké pořídit. Kutilům typu Polda doporučuji vyhledat na fóru návod k výrobě. Za ostatní jsem vznesl dotaz, od koho a za kolik se dají koupit (někdo tam už dřív nabízel komerční výrobu). A jestli budou za slušnou cenu, tak bych si jich pár desítek pořídil a znechutil jim jejich používání hromadným nasaČást zbraně, do které se našroubuje láhev se stlačeným vzduchem, nebo CO2.zením před vstupek do každé místnosti. :-) Jinak samozřejmě sebou beru pár velkých dýmovnic (desetiminutových). Na kompletní zamoření budovy se už osvědčily. :-)
Dýmovnice
Já nevim, já mám s házením pyrotechniky blbé zkušenosti z mých paintballových začátků :-). Jednou už jsem byl odhodlaný že hodim dýmovnici a jelikož jsem jí měl v ruce poprvé, tak to nebylo takový rychlý a když už jsem měl těsně před odpálením, tak jsi mě střelil zezadu do krku, takže jsem ji zase zablomboval a nic. Takže nevim jestli to nebude s těma granátama něco podobného, ale skill se zvýšil, tak by to snad mohlo jít.
všechno jednou poprvé
Já sem zatim vyzkoušel víceranný petardy na akci u alíků.Je to pěkné pro spestření hry,ale to je všechno.Jinak ssebou pyrotechniku samozřejmě brát taky budu.jak psal Johny...vyhulit z místnosti :)Moc se těšim,protože budovy sem ještě nehrál.Zatim na farmy fórum přístup nemam,takže bohužel jsem neinformovanej :( ...Nějaký info o odjezdu? Martin už si taky koupil zbraň a jestli ho velký kocour vezme sebou tak jede semnou v autě.Takže ještě furt 2 místa mam.Jestli tedy bude chtít riddick tak jen 1.
Zatim se sněhem to vypadá všeljak,tak asi bílé maskování tahat nebudu.S malířským hábitem se mi hrálo docela blbě a to nemluvim o rychlém protržení.Jinak budu mít konečně 14 hlaveň,tak si to aspoň vyzkoušim jak to s tím jde.Bude někdo mít sebou radar?jen by mě zajímalo kolika to vlastně střílí..Mno každopádně se těšim a večer po akci běžim popíjet.
Zdar a sílu střelci
Radary taháme sebou obvykle
Radary taháme sebou obvykle rovnou dva. (sichr je sichr :-) ) . Moc se netěš, aby jsi pak třeba nebyl zklamaný. Ne každému se budovy líbí. Třeba já a Otík, jsme klasičtí venkovní hráči. V budově se moc nezamaskuješ. A nejvíc mi právě vadí, že se někdo zašije do místnosti, schová se za něco, aby mu nejlépe koukal jen lauf a namíři do futer. Pak ho zkus vyšťourat. Sakra Radime to mi připomíná zdravotku :-))) . Pro neznalé. Tam jsme ve dvou takhle udrželi v centru nepřátelského území barák s kontrolním bodem přes půl hodiny (nebo to byla hodina?). A že se snažili :-)) . Na to se nedá zapomenout. Obzvlášť, když se podívám na maskáče, které od té doby nejdou vyprat, neb jsem se po odpadnutí Radima schoval v nějaké peci a byl pak celý jak kominík. :-) Hergot. Už bych hrál, až bych brečel.
Nezapomenutelny xD
Nezapomenutelny xD A jak si nas jeste mrtvi hraci chodili kontrolovat jestli nepodvadime :D :D To ja zas budovy rad. :-P
Na zamoření budovy se
Na zamoření budovy se vyprdni, si móóóc dobře pamatuju, jak v Milovicích do tej budovy nikdo dobrou půlhodinu ani nemohl jít zkontrolovat zda tam nepřítel ještě je či není. Takže budova byla nepoužitelná. Malý stačej. jestli se jich chceš zbavit, tak je od tebe vemu.
Kdyz uz sme u tech malejch
Kdyz uz sme u tech malejch dymovnic, mohl bys vzit nejaky ty role? Porat tu mam 2 dymovnice na rozdeleni a nemam to do ceho nacpat.
Stav se u mě v práci. Mám
Stav se u mě v práci. Mám jich tam od Poldy plný pytel.
Tak to se pokusim stihnout
Tak to se pokusim stihnout nejak abych je uz na tuhle akci dones. :) Snad to vyjde.
Zbavit se jich chci, ale
Zbavit se jich chci, ale tak, že s nima pěkně vyudím nepřítele. :-) Nemáte někdo plynové masky? To by byla docela slušná výhoda. :-)
Ano faremní fórum čtu
Ano faremní fórum čtu pravidělně :-)
nové informace týkajicí se této hry :-)
tak poslední plány dopadly takto :
jsme v armádě zvaná " Sever " a zde předkládám odkaz na mapy CZ = místo shromaždiště
http://www.mapy.cz/#x=133821760@y=137863936@z=15@mm=FP@dm=133821824+1378...
kde " nula " je armáda " sever " a druhý bod je schromaždiště ( 0,248 ) je armáda " Střed " - to je protivník....
Další info :
Rozdělení týmů
Armada Sever
Buldoci 8 bojovniku
Medvedi 4
Barakuda 4
Alligators 4
Garfields 9
OZIS 5
Alf 5
Hradek 3
Armada Stred
Cerny Svine 14bojovniku
ZOO 2
SBS 1
Perun 3
Roztrhajda 20
Cituji Davida od Buldoků, kteří tuto hru pořádají :.vyzi mam takovou cilové zoně se nachazí kolem 6-7budov jedna skupina obsadí 2 budovi a bude zde hajit svou zástavu pouze v přizemí maxmalně bude povoleno mít jednoho odstřelovače v každé budově v patře ktery nebude moci byt vystřidan po zasaČást zbraně, do které se našroubuje láhev se stlačeným vzduchem, nebo CO2.hu.Co se tiče 2 skupiny ta bude mít na obsazení 3 budovi tež tam bude mit umístěnou zastavu kterou bude hajit. skupiny budou mit každá své parkoviště takže nebudeme pospolu.Hru bych viděl tak na 1hodinu pak změnu stran nebo zněnu scenaře.Prostor bude ohraničen pouze s jedne stany a to asfaltovou silnici po ktere budou chodit všecky mrtvoli ke svým parkovištim ten kdo se bude potulovat jinde a bude mrtev se automaticky povžuje za cíl.Boje se budou konat tam kde byl poslední tening ktereho se zučasnili Černé svině,Medvědi,S.B.S.,Buldoci.takže ty místo určeni trošku znají,akorát stim rozdílem že se dude hrát od Škol směrěm k letišti ne ke Kinu parkovat se bude skupina Nord u Škol tam jak posledně a skupina Střed u skladu tam je odvedu,jinak když si najedete na Mapy-oblast Ploužnice a tam si znazorni te danou oblas tam se jedna o budovi ve tvaru T T - I I I .
Tak zatím všem ahoj a těším se v sobotu :)Tracker
Mapa
To mi pripomina mapy. I kdyz tady je to celkem na zvazeni. Prostor nevypada tak velky.
Osobne bych rek ze potreba nebudou, ale zminuju to ted, pac nemam barvu v tiskarne a nebudu je moct tisknout tesne pred odjezdem jako obvykle :)
Já už jsem prohrál.
Prohrál jsem s chorobou. Tři dny se s ní peru a pořád to vypadalo, že to nebude tak hrozné. Bohužel to v noci na dnešek eskalovalo a dneska je mi fakt mizerně. Dokonce mi už vyskočila i teplota, což jsem do teď neměl.
Hrozně mě to štve, protože jsem kvůli chorobě nehrál už Vánoční hru, takže mám už víc jak čtvrt roku absťák!
Vemte někdo sebou aspoň foťák a nafoťe to tam.
Všechny pozdravujte.
Johny
A jak to vypadá s
A jak to vypadá s odjezdem?Kdo vyráží z TP???Jinak Johny,to je mi líto :-(
Fajn
jóoóóooóo-díky že ste nás vzali.bylo to super,jen žádný foto.Ani nebyl čas..Garfields sem vyděl akorát ze začátku v budově a pak už moc ne..Bylo to dost zpřeházený,ale i tak to bylo fakt super.Po této hře sem si sehnal starší ruskej foťák,s kterym budu fotit během bitev.Ještě splašim vestu s nápisem press a pokud se k vám dostanu,tak jako válečnej fotograf,ale samozřejmě se zbraní atd.....ale přeci jenom reálnější foto z bitek bude lepší!!ještě jednou díky,moc sem si ten den užil....teda kromě nějakýho BLBA kterej střílel u mrtvoliště a málem nás s Martinem trefil...vlastně trefil,měl sem obarvený celý auto-Byl to nějakej debžot..
Musíte se držet týmu a
Musíte se držet týmu a sehrát se s náma, pak teprve poznáte co je to dobrá hra.
Jinak hra byla dobrá. Jak už je naším zvykem, drželi jsme je pořád pod tlakem.
Milovice
jj, fakt dobra games i kdyz bez vysledku...protivnik z diry skoro nevylez-obe vlajky zustali na fleku.Skoda ze jsi nejel Johny, vzal jsem sebou pro tebe gasmasku, zaskotacis priste - tanec v mlze :)
Jinak ta story u auta byla nefer - predevsim z toho duvodu ze jsme uz nemeli masky, A TO SE NEDELA!
fotky
ahoj nějaký fotky jsem dal na rajče http://foxninja.rajce.idnes.cz
Milí pane Foxi, skláním
Milý pane Foxi, skláním se před tvým skvělým fotoreportérským okem a postřehem. I tvé nasaČást zbraně, do které se našroubuje láhev se stlačeným vzduchem, nebo CO2.zení a odvahu, kdy jsi riskoval život a zdraví svého fotoaparátu uprostřed zuřivých přestřelek, musím ocenit a kdybych měl nějakou medaili, tak Ti jí dám. ( asi nějakou vyrobim )
Co dodat ? Fotečky se povedli a jestli někdo řekne, že ne, tak je to sketa skeťácká závistivá.
Daj se nějak stáhnout ?
Ahoj jsem moc rád, že se
Ahoj jsem moc rád, že se fotky líbí, fotil bych víc, ale taky se mi chtělo trochu hrát :-). Někdy až bude hezky, tak udělám větší foto akci. Jediný co, tak přes tu masku se blbě chytá expozice, ale to časem vychytám ;-).
Jinak fotky poskytnu na edisku dnes, hned jak přijdu domu, aby jste si je mohli stahnot v plné kvalitě.
Jinak ke hře. Terén byl sníh, voda, bláto. Budovy byly plné děr dost nešikovně umístěné pževážně u oken. Další co stojí za zmínku bylo naše nevýhodněji postavené stanoviště obehnané křovím, kdežto jejich bylo u lesíka ze slabých stromečků, takže nepozorovaně se dostat k jejich budovám bylo téměř nemožné. Dále u protějšího týmu ze začátku chyběla chuť útočit, takže jsme chodili na nehorázný procházky a když už jsme je vyhecovali ať útočej, tak už nás naše nožky nenesly :-).
Jinak pochytil jsem dvě hlášky z bitevního pole. Jedna od Trackera: Půjdeme tamtudy, tam se hezky jde. A druhá od Drorzaka: Vona hekla. :-D
Tak se mějte a těším se na další akcičku a další focení. Zdar mňau.
Fotky
Jak jsem slíbil. Ke stažení na edisk.cz http://www.edisk.cz/stahni/52987/Plouznice.zip_136.98MB.html
Odkazy na fotky jsem hodil i
Odkazy na fotky jsem hodil i do uvodniho postu...
Great job!
Super už to mám. Fotí Ti
Super už to mám. Fotí Ti to pěkně.
zde fotky od dívčiny v
zde fotky od dívčiny v oranžové vestě http://markytanka.rajce.idnes.cz/2009_02_28_Paintball/
Kdybyste si to chtel nekdo
Kdybyste si to chtel nekdo stahnout, tak sem jim to tak trochu vykrad :)
http://www.edisk.cz/stahni/28828/Paintball_-_Plouznice_-_090228_farma.ra...
HF:)
+ pridano do uvodniho postu
Obdiv paní
Obdiv paní fotografce....super foto..
Žádná akce.
Žádná akce.
To jsem rád, že se akce
To jsem rád, že se akce vydařila a že jste neudělali ostudu. Já jsem se celý víkend nehnul z postele. Takovej hrací absťák jsem neměl už ani nepamatuju. Jestli se v dohledné době nic neplánuje, tak až budu 100% ready asi něco založím u Allíků.
Koukal jsem, že tam bylo ještě hodně sněhu. Nechyběly Vám ty bílé mundůry?
Štěpán se na tom svém kvéru slušně vyřádil, ale přijde mi to hrozně velké a neohrabané.
Škoda žes nebyl. A když
Škoda žes nebyl. A když si měl ten absťák, nešňupal si kuličky ? Asi ne co, tak tlustý brčka neprodávaj. :-)
někdy to bylo peklo
Jo někdy to bylo peklo...když to shrnu, tak pořád jme museli přejít k jejich budovám a vlastně jsme je i museli hledat. Při první hře jsme se pod velením " dokempili " skoro až za záda nepřítele. A když už to začalo být zajímavé tak byl konec. Další hry byly dobré, ale pořád se šlapalo a běhalo na druhou stranu. Pár dobrých akcích se našlo, ale u té nejlepší mi docházelo Cočko a tak jsem musel podávat Ciklonem sám - ale i tak jsem sistémem na jedno " cvaknutí " podařilo sestřelit dva hráče :). Tunning budu upravovat dále - po zkušenostech, které jsem ten den pozbíral..Jinak moc vydařené fotky
To jsme zvědavý na další
To jsme zvědavý na další tunning, že by kolečka? :-) Jinak díky za chválu fotek, až se trošku nabažim hraní, tak budu fotit víc.
Super akce
Musim se pripojit k predchozi chvale. Akce se opravdu povedla. Neznalost hriste a fakt ze se na zacatku ani neproslo byly celkem zajimava zmena oproti Allikum kde zname kazdej kout. Jediny co bych hristi vytknul je nevyrovnanost pozic. Jednu budovu obklopuje spousta prekazek a da se k ni krasne dostat (to byla ta nese), naproti tomu protivnik mel kolem budov spoustu volneho prostoru, sem tam nejaky hubeny stromecek. Ani se druhe strane nedivim ze se tam zakempili a nechtelo se jim postupovat.
Na Faremním fóru na MPB
Na Faremním fóru na MPB chybí snad už jen váš komentář. Tak se někdo pochlapte. Nebudu ho psát jako obvykle já, protože jsem (jak jste si jistě všimli) na ní nebyl. :-)