Jste tu poprvé? Tak se nejdříve zaregistrujte a získejte výhody!

Alligators 15.8.2009

Obrázek uživatele Fox

Ahoj, kolegové z práce (čáry-bidlo a spol.) založili 15.8. hru u allíků, tak se Vás ptám, jestli půjdete. Polda říkal, že půjde a Johny, že je to ještě daleko :-). Zdarec

Mam dojem ze mi nekdo

Obrázek uživatele CoYoT

Mam dojem ze mi nekdo rikal/nekde jsem cet ze na tehle hre bude moznost prevzit tu lahev. Bohuzel sem ale od 14. do 18. mimo. Mohl by to nekdo z TP(abych se pro ni pak mohl stavit) prevzit za me?

Asi ti nemusime tak hroti,

Obrázek uživatele Fox

Asi ti nemusime tak hroti, kdyz pojedeme na test pmr09 a mini, tak to muzeme vyridit pri tom, to snad bude do té hry ...

OK, to zni jako lepsi

Obrázek uživatele CoYoT

OK, to zni jako lepsi reseni.

aby ne :-)

Obrázek uživatele Fox

aby ne :-)

asi pojedu do tý Roudnice.

Obrázek uživatele Marten-kůča

asi pojedu do tý Roudnice. alespon na jeden den ne přes noc. nebo!!!! co kdyby jsme z toho udělali týmové soustředění.

Tak piště, kdo půjde?

Obrázek uživatele Fox

Tak piště, kdo půjde?

Idu

Obrázek uživatele 3bola

Zdar,já jdu,jsem už nahlášen

čau. já na 99% do roudnice

Obrázek uživatele Marten-kůča

čau. já na 99% do roudnice takže se uvidíme až 29.8. u allíků.

AKCE ZRUSENA! - EDIT: AKCE OBNOVENA

Obrázek uživatele CoYoT

Ac jsem nebyl prihlasen, prinasim zpravu: AKCE ZRUSENA protoze se Allimu prihlasila nejaka uzavrena spolecnost.

Edit: Akce je obnovena, viz odpoved nize.(aby se to objevilo jako novninka)

:-O

Obrázek uživatele Fox

Sklamání až bych to nazval nasr.ní!

AKCE OBNOVENA

Obrázek uživatele CoYoT

Nevim co se tam deje, ale dnes rano mi volal 3bola s tim ze to Alli zase obnovil. Takze je vse jak bylo...

Děje se tam to, co jsem

Obrázek uživatele Johny

Děje se tam to, co jsem popsal v mailu. Dobře platící komerce mu z větší části odpadla, tak by rád vytížil uvolněné spodní hřiště alespoň námi.

to je stejně humus

Obrázek uživatele 3bola

Bohužel volím tvrdší slova:Je to prasárna co udělal..Sice při tý komerci mu jde o víc peněz,ale takhle vychcat s kamarádama a s lidma co si to zarezervovali dřív...to je vrchol...
I přes tuto nasranost si zahrát pojedu,jelikož sem nadrbanej si někde zastřílet.Ale tímto gestem ztratil několik dobrejch zákazníků v shopu...Už jen přez net.
P.S. CoYoTe,prosím,dej tu hlaveň nekomu od vás z týmu,a já si jí u alligátorů převezmu..Moc ti děkuji!!Už se nemůžu dočkat.
(pardon za ostřejší slova)

Pokusim se to predat nekomu

Obrázek uživatele CoYoT

Pokusim se to predat nekomu kdo pojede...

Už víš, že nikdo od nás

Obrázek uživatele Fox

Už víš, že nikdo od nás nejede. Jen mě zajímá co s tímlhe oštěpem budeš dělat :-D. Musel jsem kvůli tý hlavni sklopit sedačky aby se mi vešla do auta :-D

No to se budeš divit

Obrázek uživatele 3bola

Hehe,to budeš panečku koukat...Už jen několik dodělávek.Bohužel sem dost ve skluzu,protože sem vždy 14 dní v NL a sem si to brát nechci..radši.Tak se vše zpomaluje.Ale i tak,už to má tvar,HLAVEŇ a ještě pár drobností..A hlavně mi teď dost rupaj kule v hlavni...Ješzě toho trochu..Ale děkuji vám za dovoz.

Ze slovníku

Část zbraně z velmi měkké a ohebné gumy, nebo podepřená jen pružinkou. Umístěná mezi hlavní a kolínkem. Drží kuličku, aby nevešla do hlavně dříve než ji tam strčí bolt.