Benešov 31.1.09
Vložil 3bola, 8. Leden 2009 - 22:50
Zdravim všechny.Na MP se objevila akce v Benešově.Pokud by někdo měl v plánu tam jet,tak dejte vědět.Já mam v plánu zatim na Alcatraz,takže kdyby náhodou někdo chtěl jet do Benešova,tak pojedu též.
http://www.military-paintball.cz/index.php?&cat=akce_det&aid=617
Místo v autě mam....
Vložil Tracker, 9. Leden 2009 - 8:31
Ahoj Garfields. Cíťa od Benešů našel tuto akci :
http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=akce_det&aid=617
A byl by tu nápad o tom že by jsme z toho udělali akci Farmy žvířat co vy na to?
Je to docela blízko a 90% cesty je dálnice což je pohodlné.
Co vy na to? já bych jel....

3bola
Mno já pojedu!už bych měl ozkoušet picačku :) jestliže to bude farma,jestli mě vezmete...
Teamy z Farmy si obvykle
Teamy z Farmy si obvykle můžou brát na faremní akce hosty za které pak ručí. Takže i kdyby to byla akce Farmy (jako že zatím je veřejná a nejspíš to tak i zůstane), tak by Tě mohl vzít někdo jako hosta. Otázka je, kdo pojede. Já to zvažuju, ale záleží na počasí. Problém je, že už je skoro naplněná kapacita, takže uvidíme jestli ještě bude volno koncem měsíce, až bude trochu jasné to počasí.
To víš. Já už jsem pán v letech. Ani mi tak nevadí třeba bláto, ale ta zima (dost pod nulou)- nic moc. :-)
tak co Garfields ?
Tak jak se postavíte k možnosti se přidat na tuto akci ???
Je tam dost lidí z Farmy - Č. svině, Buldoci, Zoo Praha, SBS - možná znáte Pastelky tak nejspíše půjde ( dle účasti týmů ) o povedenou akci. Snad z ústecka nepojedem jen Já A 3bola ?? :))
P.S. Johny kašli na zimu a jeď taky :))))
31. bych uz snad mohl mit
31. bych uz snad mohl mit cas. Takze uvidim jak zbytek tymu. :) Zatim to vypada ze bych jel, ale upresnim to az se akce priblizi.
čau kocouři.nemůžu jsem
čau kocouři.nemůžu jsem na hrách.
No tak, já bych jel, ale na
No tak, já bych jel, ale na 100% to budu vědět 20.1.09. Dal jste někdo vědět Otíkům a Pepovi ?
Pro Johnyho tam mají
Pro Johnyho tam mají kamna!! Jinak koukam, že je tam preferovaný limit 60 lidí a už jich tam je 58.
Jede teda nejaky
Jede teda nejaky garfield?
(Breta nejede, Otovi a Pepovi zkusim napsat kolem obeda SMS) Bez garfieldu se mi jet nechce. Sprateleni spoluhraci prominou :)
Ota ani Pepa nejdou...
Ota ani Pepa nejdou...
Chřipka
To je normální pech,nikdy mi nic nevyjde.Těšil sem se jak malej a večer před vodjezdem mě skolila chřipka.Já se na to můžu ***** Pokoupil sem kule a teď budu doma.
Nahrada
Nakonec ani za garfieldy nejel nikdo, ale kdyz jsem zjistoval kdo pojede, byl tu napad zajit pristi vikend k Allikum. => http://garfields.klaska.net/?q=alligators-7-2-09-sobota
Takže jestli tomu dobře
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak nakonec nejel nikdo? :-) Co Štěpán?
Presne.
Presne. Jestli jel Stepan nevim, ale prihlaseny vecer pred akci na MBP jeste byl.
Po(kakalo se to) V pátek
Po(kakalo se to)
V pátek jsem se válel celí den v posteli a tak jsem to musel o víkendu dohnat.No holt musím plnit termíny :))
Já uš chci hrát...zrovna když bych vytáhl na světlo boží mou novou ůpravu zbraně tak se to po(kaká )
nene,mluvil jsem s nim v den
nene,mluvil jsem s nim v den před odjezdem.A nebylo mu dobře..Tak nejel.Mě ta moje chřipajzna pěkně štve.Kluci z Benešova mi psali že asi udělaj ještě jednu akci asi tento měsíc.A že se to včera povedlo :)