Ty už se hlásíš ke Garfieldům? :-) Tak dej u Alíků výpověď a my tě vezmem. :-) Stejně všude jezdíš z vašeho temu jen ty. Když to tam zapíchneš, tak už bude PB team Alligator existovat jen papírově. :-)
Já jedu určitě,jinak bych to sem nedával. Hlavně se těšim, že se zas všichni sejdem. Poslední dobou to byla bída. Takže očekávám, že se zůčastní aspoň tvrdé jádro oranžovejch tygříků.
tak na 90% bych jel.
tak na 90% bych jel.
Já pojedu. A ostatní se
Já pojedu. A ostatní se doufám pochlapí víc než dneska u Alíků. Oddřeli jsme to tam jen já, Otík a Pepa. :-)
Zase já, Břéťa a Radim
Zase já, Břéťa a Radim jsme to oddřeli minulý týden :-)
a Tracker pomáhal :)))
a Tracker pomáhal :)))
Ty už se hlásíš ke
Ty už se hlásíš ke Garfieldům? :-) Tak dej u Alíků výpověď a my tě vezmem. :-) Stejně všude jezdíš z vašeho temu jen ty. Když to tam zapíchneš, tak už bude PB team Alligator existovat jen papírově. :-)
Já jedu na 189 %
Já jedu určitě,jinak bych to sem nedával. Hlavně se těšim, že se zas všichni sejdem. Poslední dobou to byla bída. Takže očekávám, že se zůčastní aspoň tvrdé jádro oranžovejch tygříků.
Ok, pridam se taky :) Snad
Ok, pridam se taky :) Snad se zase sejdem vsichni a nebudem hrat po 3 jako ted posledni dobou :)
Bohužel
Taky já bohužel nemůžu, jedu do Prahy vystavovat našeho pejska, bohužel. :-(
Prď na výstavu.
Prď na výstavu.
Máme to naplánovaný už
Máme to naplánovaný už od té doby co jsme si pro psa jeli, takže jedeme vyhrát a za ten pohár to stojí :-).
za plešatýho psa nic
za plešatýho psa nic nedostaneš
Dostanu, pohár uvidíš
Dostanu, pohár uvidíš ....
Jdeš v sobotu k Allíkům?
přihlašte se na M-P.
přihlašte se na M-P.
Link na akci
Link na akci pro vsechny liny kocoury :D
http://www.military-paintball.cz/index.php?cat=trening_det&aid=559
Tak je nás zatím
Tak je nás zatím zaregistrováno 7. Já, Radim, oba Otíci,Marten, Polda a Pepa.
Žádný předmět